Beter laat dan nooit zeggen ze wel eens en dat geld ook voor dit verslag. Hier kan je vanalles lezen over The Party 17!

Dag 1 : Wanneer dan eindelijk de deuren open zijn, de files zijn overleefd is het tijd om alles op te gaan bouwen. Overal zie je mensen druk hun computers en slaap spullen opzetten. Om 20:00 is dan de opening. Ook meteen de kans om de eerste prijzen in de wacht te slepen en te genieten van mooie cosplays. De eerste wedstrijd werd meteen door Aetas binnen gehaald. Niemand minder dan Haan070 ging een wedstrijdje opdrukken aan en wist hier de winst te pakken. (ja we hebben en foto’s en een video ervan) Dankzij deze win is Haan070 een Wooting Keyboard rijker. Later op de avond beginnen dan ook meteen de eerste competities voor de CSGO teams van Aetas. Waar Aetas dan ook met 2 en een half team vertegenwoordigd is. Aetas Novum en Aetas Vraagteken vechten behoorlijk voor de winst waar WildPigs er eigenlijk al instant uitging. Na een lange vermoeiende dag gaan de meeste mensen toch rond een uur of 2 wel naar bed.

Dag 2: Een nieuwe dag met nog meer competities en nog meer plezier. Veel mensen zijn niet te vinden bij hun computer maar lopen lekker rond met elkaar te kletsen. Een groot aantal gamers trekt door het centrum heen om bij de AH ontbijt te gaan halen. Ook is vandaag de dag dat er bezoekers komen. Ook verschillende streamers komen even gezellig langs om te streamen. Zo zien we MSSH, Stalkerkoffie, Birdmaster en nog vele meer. In de middag worden dan de Dakluiken opengemaakt zodat er ff frisse lucht naar binnen komt met geweldige foto’s tot gevolg. De enkele gamer die nog in een compo zat werd uitgebreid ondersteund door zijn medegamers toen de zon volledig op zijn scherm viel. Later op de dag werd er de Compo TimeBenders gespeeld. Een leuke Indie Game die nog volop in ontwikkeling is. En daar kwam Gothica20 om de hoek die daar de 3e Plaats weg wist te kapen. Diverse compos werden in de avond nog gespeeld en in de avond gingen nog enkelen op stap de stad in en maakten er daar nog een vrolijk feestje van. Ook die avond werd het voor velen laat.

Dag 3: Afbouwen, CSGO Finale kijken en dan toch maar naar huis. Terwijl mensen langzaam tot leven komen is het dan toch weer tijd om af te bouwen en naar huis te wederkeren. Het was weer een Editie om niet te vergeten

Even een wedstrijdje opdrukken
Haan070 die zijn Keyboard in ontvangst mag nemen
Gamen met hulp van je maten
Prijswinnaar 3e plaats Timebenders Gothica20
een overzicht van de vele aanwezigen gamers