Sponsor : Citadel Forged with Fire | nitrado.net

CITADEL: VERGEREGD MET VUUR IS EEN WERELD DIE JE ELEMENTEN VAN MAGIC, SPELLCASTING, BUILDING, EXPLORING EN CRAFTING BRENGT. DE GEVAARLIJKE WERELD VAN IGNUS IS NU BESCHIKBAAR OP NITRADO GAME SERVERS!


Maak een naam voor jezelf en maak bekendheid en kracht onder de heersende Huizen van het land. Dit is misschien niet de makkelijkste taak in Citadel: Forged with Firer. In deze MMO sandbox RPG met elementen van magie, spellcasting en inter-koninkrijk conflict. Je bent een nieuw gewaardeerde leerling van de magische kunsten, je zal erop gaan om de gevaarlijke wereld van Ignus te onderzoeken. Van plots van verdriet en bedrog om de gelederen van bondgenoten en vijanden te stijgen. U kunt een beruchte jager van andere spelers worden, of massale en unieke kastelen bouwen, tamelijke machtige beesten om uw biedingen te doen en ongekende gebieden bezoeken om hun rijke en intrigerende geschiedenis te ontrafelen. Het pad naar ultieme kracht en invloed is van jou te kiezen, in Citadel maakt u uw eigen wereld.

 

Maak je eigen wereld door een nitrado Game Server te huren!
Huur hem hier!
 

IGNUS, DE MOOIE MASSIVE FANTASY WERELD

Citadel-Forged-With-Fire-4

Met inbegrip van vlaktes, dichte bossen, rotsachtige bergen, moerassen en bevroren toendra. Ignus is een magische wereld met 36 vierkante kilometer van een landmassa. Verken gevaarlijke grotten en oude ruïnes om krachtige artefacten te herstellen en een rijke geschiedenis te ontdekken die duizenden jaren duurt. Voer Ignus in en een reis komt binnenkort over het land om de perfecte plek te vinden voor u en uw bondgenoten om naar huis te bellen, een vesting te bouwen en het land te regeren!

ONTDEK DE ARCANE ARTS!

ARCANEARTS
Gebruik spells om snel de rijkdom van de wereld te oogsten, laat je kracht zien door meteoren van de hemel af te halen of je kracht te laten zien door een hele kasteel te gooien. In Citadel kun je een breed scala aan krachtige spreuken beheersen. Ontdek je wapen van keuze, je kan een enorme selectie van mystieke wanden en staven vervaardigen. U kunt ook kiezen uit magisch ingevroren assen, zwaarden, maces, hamers en betoverde gauntlets! Magic of melee er is een kunst voor jou.

MAAK ALLIANCES EN HEERS EEN KONINKRIJK!

cithouses
Maak een hiërarchie van kracht, ontwerp en plant je eigen Huisvlag, deel je middelen om grote kastelen en teams op te bouwen om legendarische wezens te jagen. Huizen staan spelers in staat om samen te werken in het spel. Lijn met je mede Warlocks om een machtig Huis te creëren. Loop oorlog met tegenstrijdige Huizen of plan bedrog en bedrieglijkheid om interne chaos te veroorzaken en de gelederen in je eigen op te richten.

VECHT EN TEM EPISCHE DIEREN EN WEZENS!

MOUNTSCIT
Gemakkelijke metgezellen zullen ervaring opdoen en groeien met u als u de wereld reist en in de strijd triomft. Roer woedende wezens en verzamel een leger van minions. Beleg een vijandelijke vesting met een horde van wilde Orcs om vernietiging te veroorzaken. Snel doorkruisen van het uitgestrekte landschap, dat paardrijden en rennen naar, of regenvurige dood op je vijanden van de achterkant van een draak regent! Eindeloze mogelijkheden wachten u in de wereld van Ignus!

BOUW KASTELEN EN VERBETER JE VESTING!

20170725121720_1
Terwijl je leveled, ontgrendel nieuwe vestigingsmaterialen en bouwvoorzieningen: met zoveel materialen en stukken om mee te werken, is de enige limiet je verbeelding. Bouw het kasteel van je dromen met behulp van honderden structurele stukken die zijn gevonden in een flexibele en gebruiksvriendelijke bouwredacteur, of gebruik maken van de dynamische vernietigingsmachine en verpletter iemand anders. Bescherm uw fort met verbeterde magische structuren zoals defensieve schilden, aanval torens, mana zwembaden en respawn stenen.

BIJNA ONEINDIGE LOOT EN CRAFTEN!

CITCRAFTING
Je bent eigen baas met de grote hoeveelheid vaardigheden en creaties beschikbaar. Bent u een oude, bebaarde en verstandige Warlock of bent u een jonge, ambitieuze en sterkwillige Mage? Maak je eigen stijl met een grote verscheidenheid aan kleding en wapenopties. Ontdek een bijna onbeperkt aantal varianten van deze items ‘stats met Citadel’s rijke en diepe loot generatiesysteem. Elke loot-trekking zorgt ervoor dat het vechten van monsters en het ontdekken van kerkers een voortdurende en gedenkwaardige ervaring is.

VLIEG IN STIJL OP JE BEZEM OF WEZEN!

Citadel-Forge
Gebruik je powers om naar de lucht te gaan, waarom ga je als je vliegt? Geniet van het gemak van een op maat gemaakte bezemstok, tam en bergluchtdieren zoals draken en reuzende adelaars. U kunt ook uw intelligentie laten zien met behulp van alchemie om krachtige elixiren te laten vliegen zonder vlucht of beest.

LAUNCH TRAILER

 

Huur nu: Citadel: Forged with Fire!

 

Citadel official page!

Citadel on Steam!

Bron : nitrado.net | Bob Vincken