Reportage Haan070 JoinedForces lan 2014

Graag zou ik willen mededelen dat AETAS eSports naar een Lan Party is geweest genaamd JTF Lan. De JTF Lan is georganiseerd door de Organisatie Join the Force. Er waren ongeveer 80 Plaatsen aanwezig. Join The Force heeft meerdere organisatie’s aangesproken om een deel mee te organiseren, hierbij is AETAS eSports er ook bij betrokken.

Wij als Organisatie hebben de uitdaging aangenomen en de Call of Duty 4 Brackets opgesteld. Onze medemanager Dewii heeft deze taak op zich genomen, en alles netjes uitgevoerd Ook kon AETAS eSports de teams van prijzen voorzien die werden Gesponsord door Mayooo’s Pc Service.Mayooo’s PC Service heeft er voor gezord dat er 1ste, 2e en 3e plaats prijzen waren.

Er waren meerdere Compo’s aawezig, die ook door andere Organisaties werden uitgevoerd.
De volgende compo’s waren aanwezig :
– League of Legends
– Call of Duty 4
– Trackmania

AETAS eSports is er heen gegaan met 15 Leden, en hebben allemaal meegedaan aan alle compo’s die er waren. 2 Teams deden mee met het Leauge of Legends, en 1 team ( Fun Team) heeft meegedaan met Call of Duty 4. En onze member Lubbez heeft mee gedaan met Trackmania.
SonOfTorture zorgde ervoor dat er een stream werd gemaakt van de gehele Lan. Ook zorgde hij ervoor dat er bij bijna elke Match gestreamd werd. Op onze website was ook de stream te bekijken. Deze heeft bijna de 1000 viewers gekregen.

Op Vrijdag hebben we met ze alle lekker uitgepakt en onze pc klaar gezet. Nadat dit is gedaan, is iedereen bij Haan070 aan wezen kloppen zodat er pizza besteld kon worden. Nadat dit helemaal op was gegeten deed iedereen zijn ding en speelde iedereen een game genuttigd met een biertje of iets fris erbij.We hebben dus op deze dag veel gecommuniceerd met elkaar en alsnog veel gegamed.

Op Zaterdag was het dan zo ver, alle compo’s waren geregeld en de tijden ook. De eerste match van Call of Duty begon al vanaf 13.30 uur en zou eindigen om 20.00 uur, dit i.v.m de League Of Legends compo. Zie hieronder de Bracket van Call of Duty 4

De volgende Teams hebben meegedaan :
– AETAS.Baasch ( Fun Team )
– Averion Kings
– Blubbertjes
– Pipa Clan
– SparkHellSkull
– JoinTheForce

combowebcod4fun

 

AETAS heeft bij de Call of Duty 4 de 3e plek behaald. Nadat het 20.00 uur werd de Compo van League of Legends gestart.
De Volgende Teams hebben meegedaan :
– JoinedForces
– AETAS eSports ( Main Team )
– Pipa Clan
– Blubbertjes
– AETAS Beesten
– DoubleDutchDragons
– Dikke…3Bier
– PuddingBroodjes

comboweblol
Hierbij is AETAS eSport ( Main Team ) 1ste geworden.

De Trackmania compo is ook op Zaterdag gedaan, en hierbij is onze AETAS Member Lubbez 2e geworden.
Zoals U ziet hebben we het best druk gehad op de Zaterdag waarbij er ook heel veel gelachen en ook veel gegamed is. Alle members hebben het leuk gehad deze dag.

Op Zondag was er alleen nog de Finales van de Compo’s van League of Legends en van Call of Duty. Deze werden rond 13.00 uur gespeeld. Nadat de finales waren gespeeld, kwamen de Prijs uitrijkingen. Zie hieronder de Foto’s van de AETAS eSport.
Hierbij de League of Legends Team

LofLnr1

 

Hierbij de Call of Duty 4 Fun Team

DSC_3108

 

Helaas hebben we nog geen foto van onze Lubbez. Hierbij onze Excuses.
Hierbij nog een foto van de Founder van JoinTheForce en de Founder van AETAS eSports
Haan070 ( AETAS eSports ) en Waxweazle ( JoinTheForce )

aetasenjoined
Ook zijn er meedere Organistaties geweest, waarmee we een gesprek zijn aangegaan. Dit met de vraag watvoor sponsoren wij hebben, en watvoor services bieden. Al met al is het een super leuke lan geweest waarbij we veel gecontacten hebben opgedaan, die bereid zijn om een beter gaming-organisatie te krijgen.

Vriendelijke Groet,
AETAS eSports, Haan070