New AETAS Staff member!

A Dutch post with English translation below!

Hey allemaal, Leuk om iedereen te leren kennen. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. De naam is Sabrina “Gothica20” Rijksen. 27jr jong en gek op gamen. Sommige zullen wel denken he die dame hebben we al eens eerder van gehoord/gezien. Dat kan kloppen want in mijn vrije tijd ben ik Freetime CSGO Caster. Mijn Functies binnen AETAS zullen o.a. website en social media zijn. Verder zal ik wanneer mogelijk is de CSGO teams casten.

Mochten mensen nog vragen aan me hebben of iets willen weten aarzel niet en schrijf me aan op Teamspeak of Discord!

Groetjes!

English:

Hi All, Nice to meet everyone. I Shall introduce myself. My name is Sabrina “Gothica20” Rijksen. I’m 27 years old and i love gaming. Some of you might think but we already heard/saw you before. That might be true for i am a freetime CSGO Caster. My Functions in AETAS are Website and Social media. Also when it is possible i will be casting for the CSGO teams.

If you have a question or want to know more about me do not hesitate and send me a message on Teamspeak or Discord!

Greetings!