Mijndomein Masters – Counter-Strike: Global Offensive

Met wereldwijd ruim 150 miljoen kijkers en in Nederland al een miljoen mensen met interesse in Esports, groeit de populariteit snel. Waarom is er dan zo weinig Esports competitie in Nederland? Tijd voor Mijndomein om een nieuw soort helden de kans te geven.

Mijndomein Masters
De beste 8 teams van Nederland in het computerspel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) spelen in 16 speelronden en 58 wedstrijden om een plek op de World Cyber Arena in China. Het is voor het eerst dat een Nederlands team mee mag doen aan een groot internationaal toernooi. Daarnaast is er een prijzenpot van €7000 te verdelen.

Unieke locatie
Alle wedstrijden van de Mijndomein Masters worden gespeeld in de gaskoepels in Rotterdam. Die worden in overleg met gemeente Rotterdam exclusief voor Esports ingezet. De gaskoepels krijgen een make-over en Mijndomein Masters is de eerste Esports competitie die na de verbouwing gehouden wordt in het nieuwe Esports House 010.

Doe mee!
De Mijndomein Masters start op 2 november 2017 en is live te zien via Twitch en Fox Sports. Ben je een gamer en heb je een eigen team? Schrijf je dan in via de website van de Mijndomein Masters. Volg Mijndomein Masters ook via Facebook en Twitter