Interview: Marcel ‘SancheZz’ Kok

Hey Sanchez hoe is het met je?
– Ja goed r3vqu,  ik mag niet klagen heb het druk op me werk en met me gezin en hier bij AETAS natuurlijk.

Hoe ben je precies begonnen met AETAS?
– Ik kende Haan al van mijn @nl tijd toen kwam Haan af en toe langs hoe hij een clan of community kon opzetten daar is toen DxG uitgekomen.Ik zat bij @nl in het alfa team met Cod2 en later Cod4 dat viel toen uit elkaar door ruzie toen zijn we daar weggegaan met het Alfa en bravo team
en zijn toen Allforone-Gaming begonnen daar leerde ik later Ice kennen, Allforone-Gaming dat is door de tijd uit elkaar gevallen dus was een tijdje clanloos en toen zag ik Ice op Xfire met AETAS spelen toen heb ik een apply gemaakt.

 Wat zijn jouw taken binnen AETAS?
– Community Manager ik ben het aanspreekpunt hier als er problemen zijn of als mensen vragen hebben zorg ik voor oplossingen, en ik neem trials aan die zich aanmelden op de site en zorg ervoor dat alles bij AETAS een beetje soepel loopt.

 Waar wil je heen in de toekomst (AETAS)
– Dat het een stabiele community word en dat het er gezellig is en respect voor elkaar dat vindt ik belangrijk en dat we nog jaren mogen bestaan en met goede prestaties van onze teams.

Wat zijn jouw verwachtingen op de Party?
– Dat de teams een goede prestaties mogen neer zetten en dat we heel veel lol en gezelligheid met elkaar mogen beleven.

Buiten AETAS heb je natuurlijk ook andere hobby’s ?
– Ik heb tot me 40e veldvoetbal en zaalvoetbal gespeeld en daar was ik 4 tot 5 dagen per week mee bezig. Toen gestopt met zaalvoetbal en met veld voetbal en ben ik lager gaan spelen in het derde maar dat vond ik maar niks ben toen helemaal gestopt. Films kijken naar de pretpark en lekker op vakantie met me gezin en feestjes bouwen met familie en vrienden.

Speel je op dit moment ook nog games?
– Ja Cod4 speel ik wel het meest van alles, heb nu titanfall echt een leuk spel af en toe CSGO en Cod Ghost en lol met Haan maar we zuigen hard met z’n tweeën .