Interview: Kenny ‘shadoN’ Krause

In een nieuw onderdeel van AETAS gaan wij spelers interviewen, zodat iederen ze leert kennen binnen en buiten het gamen. Vandaag starten we ons interview met KENNY ‘SHADON’ KRAUSE. Onze captain van het League Of Legends team!

Hey Shadon, hoe gaat het met je.
Feestdagen goed doorgekomen?
– Hey, met mij gaat het goed. Ja ik heb met de feestdagen lekker gegeten en ik ben op de nacht van oudjaars avond vroeg op bed gegaan en heb weinig gedronken.

Hoe was het om tegen GRANTED te spelen?
– Ik had persoonlijk meer verwacht van de line up van GRANTED op papier lijkt het een heel goed team maar in game vielen ze aardig tegen. Toch ben ik ervan overtuigd dat ze zullen groeien en beter zullen worden.

Hoe ziet de rolverdeling er binnen het team uit?
– “Awesome Possum”  is mijn maatje binnen het league of legends team. Hij heeft sinds hij joinde een erg goede instelling. Ik en Possum liggen altijd op één lijn en kunnen goed met elkaar overweg.

– Ik “shadoN” ben de team-captain van het team. Ik heb deze rol in mij opgenomen en geaccepteerd aangezien ik er al heel veel ervaring mee heb. Tevens ben ik ook diegene die het team heeft opgesteld en individueel de spelers bij elkaar heb gebracht. Ik zorg dat het team online komt en dat we oefenen. Ook zorg ik ervoor dat het team gemotiveerd blijft.

– “TigerzHead” is iemand die erg kritisch is op zichzelf hij wil altijd op het hoogste niveau presteren en baalt ervan als hij zijn lane verliest (wat bijna niet voorkomt). Tiger is erg gedreven en gefocust en wil hoe dan ook de LCS bereiken. Met de instelling die hij heeft gaat dit hem ook lukken, daar ben ik zeker van.

– “Unfortunate”  is altijd positief opgesteld hij doet er alles aan om het team te perfectioneren. Hij bedenkt onze strats en hij is samen met mij de shotcaller. Unfortunate is net als mij een leider type. Hij helpt mij geregeld mee.

– “Dominus” is de nieuwe aanwinst van ons team. Hij is erg jong en speelt al op het hoogste niveau binnen de league of legends scene. Op teamspeak is Dominus vaak erg stil en gefocused op zijn spel. We kennen Dominus nog niet zo goed maar dat gaan we gedurende dit jaar aan werken.

 Feetylocker eruit, Dominus erin.  Was dit een moeilijke keuze voor jouw en het team?
– De keuze om Dominus als vaste midlaner te nemen was geen moeilijke keuze voor mij en het team. We speelden al een tijdje met hem samen en we merkten dat hij een goede midlane vervult.

Hoe ziet jullie planning er voor de komende tijd uit?
–  We spelen dagelijks solo q en teamranked tegen semi topteams en challenger teams. We zijn er zeker van dat we op korte termijn ook challenger rating kunnen behalen. Maar op dit moment richten we ons eerst op nationale lans zoals Joined Forces Lanparty, The reality, The party en FOM Frag-o-matic lan.

Wat is jullie doelstelling voor 2014 bij AETAS?
– Op dit moment krijgen we veel support van een geweldige owner genaamd Haan070. Aetas heeft op het moment weinig middelen maar de middelen die ze hebben gebruiken ze goed. Ik ben ervan overtuigd dat Aetas in de toekomst veel voor ons kan betekenen. Mijn persoonlijke doel bij Aetas is ons League of Legends team onder de banner van Aetas bekend te maken.

Hobby’s & vrijetijdsbesteding?
– Gamen, School, vriendin

Hoeveel LAN’s heb je achter de rug?
–  Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit naar een LAN gegaan. Dit wordt mijn eerste keer.

Wat zou je graag bijdragen bij de community?
– Ik zou er graag voor willen zorgen dat steeds meer members zich op de Aetas website zullen aanmelden en dat we een grote fanbase op kunnen bouwen.